ChristenUnie Urk presenteert nieuwe slogan

Groos op Urkdonderdag 21 december 2017 20:28

Vanaf vandaag presenteert de ChristenUnie Urk haar verkiezingsslogan voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. ChristenUnie Urk heeft gekozen voor de slogan "Groos op Urk". Groos betekent meer dan trots.

Verkiezingsslogan
De ChristenUnie Urk heeft haar verkiezingsslogan vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De slogan wordt: “Groos op Urk”.

Groos betekent meer dan trots. ChristenUnie Urk is “groos” op de Urker kracht: saamhorigheid, omzien naar elkaar, een sterk arbeidsmoraal, economische vooruitstrevendheid en maritieme ambities. Die kracht willen wij de komende jaren in de Urker politiek gestalte geven. Daarom: Groos op Urk.

Nieuwe Lijsttrekker
ChristenUnie Urk gaat de verkiezingen in met een nieuwe lijsttrekker: Meindert Bakker. Als opvolger van Albert Woord mag hij inhoud gaan geven aan de praktische en Bijbelse politiek zoals de ChristenUnie die voorstaat. “Samen met de Urker bevolking deelt de ChristenUnie één belangrijke eigenschap: wij zijn groos op Urk”, aldus de nieuwe lijsttrekker.

Bekijk ook het voorstellingsfilmpje: https://youtu.be/2XosXsZ9TBE

Verkiezingslijst
Op de verkiezingslijst van de ChristenUnie keren enkele vertrouwde en kundige gezichten terug: Auke Pasterkamp (ondernemer), Ria Visser (zorg) en Jan Baarssen (financiën) bijvoorbeeld. Maar ook wethouder Freek Brouwer, die de komende verkiezingen weer onze kandidaat wethouder is. Verder zijn we trots op de nieuwe namen op de lijst, zoals Nelleke Kramer en Pieter Tol.

Top 10

1

Meindert Bakker

2

Auke Pasterkamp

3

Ria Visser

4

Jan Baarssen

5

Nelleke Kramer

6

Pieter Tol

7

Fokke Hoekstra

8

Johannes Schenk jr.

9

Danielle Bakker

10

Freek Brouwer

« Terug

Reacties op 'ChristenUnie Urk presenteert nieuwe slogan'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.