Het Passion

Freek Brouwer Passie.jpeg
Freek Brouwer
Door Freek Brouwer op 1 maart 2023 om 22:30

Het Passion

Time-outvoorziening ook voor Flevoland

Deze week heb ik een werkbezoek kunnen brengen aan Het Passion in Hummelo, wat gelegen is in een prachtig deel van de Achterhoek. 
Het Passion is een time-outvoorziening (tijdelijke opvangplek) voor met name mensen die verslaafd zijn en waarvan de meesten ook van de verslaving af willen komen.

Ik werd vriendelijk onthaald door Luuk Krol. Luuk heeft de dagelijkse leiding. Hij is een bevlogen en bewogen iemand die het hart op de juiste plaats heeft voor de medemens. Dat bleek wel uit de ontvangst, de rondleiding die ik kreeg en het gesprek wat ik met hem had. 

Bij de opvang van mensen gaat het niet alleen om ontspanning, maar er wordt ook een vast ritme geboden, waarin werkzaamheden dienen te worden verricht in bijvoorbeeld de moestuin, de kas of de werkplaats. Juist het bieden van structuur geeft de nodige rust en afleiding. 
Er werkt een prachtig team van medewerkers, vrijwilligers en niet te vergeten de beheerder van het complex. 
Passie wordt getoond voor de medemens vanuit christelijke waarden en normen.
Het Passion is ook toegankelijk voor Flevolanders. Er zijn goede contacten en de juiste afspraken zijn gemaakt. Inmiddels zijn er ook al wat plaatsgenoten in Het Passion geweest. De geluiden die wij terug krijgen zijn louter positief.

Het Passie

Labels: , ,

Auteurs